Intensieve

SAMENWERKING


Sinds 2001 is er een intensieve samenwerking tussen Logopediepraktijk Tegelen en Logopediepraktijk Reuver. Alle logopedisten in onze praktijk zijn all round opgeleid. Door verschillende na- en bijscholingen die iedere collega volgt, kunnen we dankzij deze samenwerking gebruik maken van elkaars expertise.
Daarnaast werken wij ook in het MultiDisciplinairKinderteam samen met kinderfysiotherapeut, ergotherapeut en orthopedagoog (bsc).

Yvonne van Dommelen

Opleiding: Logopedie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Logopedist sinds: 1999

Doelgroepen: Kinderen met spraak- en taalstoornissen, kinderen en volwassenen met afwijkende mondgewoonten en afwijkend slikken (OMFT), pré- logopedie, kinderen en volwassenen met stemproblemen en keelklachten (globusgevoel).

Werkzaam in de praktijk sinds: 1999

 

Saskia de Ruijter-Zufang

Opleiding: Logopedie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Logopedist sinds: 1987

Doelgroepen: Kinderen met spraak- en taalstoornissen, kinderen en volwassenen met afwijkende mondgewoonten en afwijkend slikken (OMFT), kinderen en volwassenen met stemproblemen, adem (aerofagie en hyperventilatie) en keelklachten (globusgevoel en slikproblemen). Stotteren bij jonge kinderen.

Werkzaam in de praktijk sinds: 1988

Dorieke Vogels-Aerts

Opleiding: Logopedie aan de Hogeschool Zuyd.

Logopedist sinds: 2003

Doelgroepen: Kinderen met spraak- en taalstoornissen, kinderen en volwassenen met afwijkende mondgewoonten en afwijkend slikken (OMFT), pré- logopedie, volwassenen met MS, volwassenen met niet aangeboren hersenletsel NAH (afasie, dysartrie en slikproblemen), pré- logopedie, kinderen en volwassenen met stemproblemen.

Werkzaam in de praktijk sinds: 2004

Rachelle Rijk

Opleiding: Logopedie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Logopedist sinds: 2015

Doelgroepen: Kinderen met spraak- en taalstoornissen, volwassenen met MS, kinderen en volwassenen met afwijkende mondgewoonten en afwijkend slikken (OMFT), volwassenen met niet aangeboren hersenletsel NAH (afasie, dysartrie en slikproblemen).

Werkzaam in de praktijk sinds: 2015